image description

Aftrap beweegronde Liendert

De beweegroute door Liendert is donderdagavond officieel geopend door wethouder Ben van Koningsveld. Al is de aanleg van het inmiddels 12e beweegrondje nog niet ingericht, toch was er een grote groep aanwezigen. Zowel uit de stad als de wijk, van ambtenaar tot buurtsportcoaches; het was een gezellige groep.

Ambassadeur Rachida Issaoui is blij met deze nieuwe ronde die op aanvraag van inwoners uit Liendert nu eindelijk is gerealiseerd. ‘Ik kan niet met woorden omschrijven hoe gezellig, leuk en fijn het was om dit mooie rondje te mogen lopen en mee te maken.’

Wil je de route een keer zelf lopen, houd er dan rekening mee dat deze nog niet gemarkeerd is. Tot die tijd is het handig deze routekaart te gebruiken. Meer lezen over beweegroute Liendert kan hier: https://marathonamersfoort.nl/beweegroutes/rondje-liendert/

Laatste vitaliteitsstokje gaat naar…

Daarnaast was het tijd om het estafettestokje naar zijn laatste drager over te dragen. Ditmaal gaf Jaco Uittenboogaard (namens Marko Koers) het stokje over aan Rolf van Deursen, ceo MOOD massage opleidingen. ‘Bij MOOD massage opleidingen voelen ons vereerd dat we het vitaliteitsstokje in ontvangst hebben mogen nemen’. Als massage opleider voor o.a. sportmasseurs en massagetherapeuten zet MOOD zich dagelijks in om bij te dragen aan het welzijn van de medemens. Voor het ondersteunen bij blessures, herstel na een wedstrijd of gewoon heerlijk voor de ontspanning. De studenten hebben een ruim scala aan technieken in huis. Een mooie afsluiter van de vitaliteitsestafette.

Massage actie voor het Goede doel

MOOD heeft dit jaar een stand tijdens de marathon van Amersfoort waar jij je tegen betaling door de MOOD studenten kan laten verzorgen. De opbrengsten van de massage gaan naar het goede doel van Marathon Amersfoort, Vrienden van Meander.

Je kan je 10 minuten laten masseren voor €10,-. Er kan met pin betaald worden. Je hoeft je niet vooraf op te geven, meld je na het lopen bij de tent van MOOD.