De Fysioclub image description

Gezond blijven met De Fysioclub

Naast de eerstelijns zorg, biedt De Fysioclub ook tal van mogelijkheden aan om fit te worden en te blijven. Met de sportabonnementen helpen ze een brede groep mensen om in beweging te komen. Daarnaast begeleidt De Fysioclub zowel lopers die fit en blessurevrij willen blijven om hun sport naar behoren uit te kunnen voeren, als mensen die nooit eerder gesport hebben en voor het eerst de stap naar een gezondere levensstijl willen zetten.

De focus ligt naast beweging, ook op voeding, mind-set en balans. Leden worden altijd begeleid door een coach met een medische achtergrond. Dit zijn o.a. fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Afhankelijk van de persoonlijke doelen en situatie, kies je als lid voor een abonnement voor 1, 2, of 3 keer per week. Met dit abonnement kan je deelnemen aan de medische fitness uren, circuittrainingen, boks-, en yogalessen. Dit alles altijd onder begeleiding van een persoonlijke coach.

Dit jaar kunnen lopers en wandelaars van de Marathon van Amersfoort bij De Fysioclub een gratis blessure screening uit laten voeren tijdens een van de inloopspreekuren op de sportclubs in Amersfoort.

Een afspraak hiervoor inplannen kan online via deze tool. Kies de sportclub waar je langs wilt komen en plan direct online een afspraak in. Bij de vraag ‘Welk team?’ vul je in: Deelnemer Marathon Amersfoort.