image description

Beweging 3.0 opvolger vitaliteitsestafette

Sinds vier jaar is Beweging 3.0 één van de trouwe sponsors van Marathon Amersfoort. Met een groepje collega’s verschijnt Jolanda Smink van Team Marathon binnen Beweging 3.0 (en ambassadeur van Marathon Amersfoort) met zoveel mogelijk collega’s aan de start van de verschillende afstanden.

Om dat voor elkaar te krijgen moet er aardig wat gelobbyd en georganiseerd worden. ‘We hebben een groot aantal enthousiaste collega’s dat  meedoet of vrijwilliger is. Hoe leuk is dat!’ De organisatie van de Marathon zelf vindt ze heel leuk en is ze blij hierbij betrokken te zijn. In 2009 heeft Jolanda voor het eerst meegedaan met de 5 km en ze hoopt in juni ook weer aan de start te staan. Om dat voor elkaar te krijgen is ze begonnen met krachttraining op de sportschool…. ‘Tja, je moet soms heel wat uit de kast halen om iets te bereiken’, lacht ze. 

Verder wandelt Jolanda naast het hardlopen ook graag. ‘Ik kan het iedereen aanraden, want het doet zowel geestelijk als lichamelijk goed. Mocht je zorgen, stress of andere minder plezierige zaken aan je hoofd hebben dan doet dit echt goed’. Het helpt haar haar gedachten te ordenen en verzacht de pijn. Het geeft haar een geluksgevoel.

‘Ik voel me vereerd dat ik door Renate Klein van Stater ben gevraagd het vitaliteitsestafettestokje van haar over te nemen en hoefde dan ook niet lang na te denken! Renate geeft aan dat Beweging 3.0 voor haar een hele logische opvolger is, gezien haar actieve rol in het beweging brengen van haar medewerkers als ook haar cliënten. ‘Vandaar dat ik het stokje overdraag aan Jolanda’.