image description

Met het hele team aan de wandel

Esther en Monique wandelen wekelijks zo’n 20km en voelen zich daar fit en vitaal bij. Beide dames werken bij het klantcontactcentrum van Beweging 3.0 en kwamen naar eigen zeggen niet verder dan 500 stappen op een dag van bureau naar koffiezetapparaat. Dat moet anders dacht Esther toen ze vorig jaar zomer een leuk bericht op intranet zag waarin alle medewerkers van Beweging 3.0 werden gevraagd of ze willen deelnemen aan de wandelafstand van Marathon Amersfoort.

Inmiddels zijn Esther en Monique fanatieke wandelaars en delen hun ervaring in een bredere appgroep met collega’s. Ieder week kiezen ze een mooie route uit en maken dan een selfie voor de collega’s. Dit jaar willen de dames 25km gaan wandelen tijdens de 12e editie van Marathon Amersfoort op 11 juni 2023. ‘We zijn er heel enthousiast over, en het geeft een trots gevoel. Ruim een
half jaar geleden begonnen we met een klein rondje en nu lopen we al 19km’.  Ze hebben ook de rest van het team aangestoken met het wandelvirus. Maandelijks lopen ze met nog drie andere collega’s, dus vijf in totaal. ‘Het wandelen is echt iets van het hele team geworden. We gaan, regen of geen regen, koud of warm’.

Collega Jolanda Smink is de aanstichter geweest van het geheel. ‘ Zij was degene die de oproep op internet heeft gezet’.  Nu nog spreken Esther en Jolanda elkaar zo nu en dan als er praktische zaken zijn rondom de Marathon Amersfoort. Jolanda is er ook heel blij mee. ‘De collega’s van klantcontact zijn een mooi voorbeeld van hoe het ook kan. Ik hoop dat anderen zich door hen geïnspireerd voelen om ook te gaan bewegen’.

 

Foto vlnr: Moniek van der Goes, Esther Laseur- van Haaren, Jolanda Smink
Foto vlnr: Monique van der Goes, Esther Laseur- van Haaren, Jolanda Smink