image description

‘Nog meer motivatie om met bewegen aan de slag te gaan’

Met veel plezier geeft Sportivate het stokje door aan het bedrijf Stater. De afgelopen maand is Stater met diverse teams bij hen in de Sportivate Playground op bezoek geweest en hebben zij tijdens een actieve teambijeenkomst de meerwaarde ervaren van (laagdrempelige) beweegactiviteiten in combinatie met inhoudelijke werksessies.

Het enthousiasme dat zij tijdens deze bijeenkomsten hebben gezien bij zowel de leidinggevenden als de werknemers en het vitaliteitsprogramma waar men in januari mee start, is voor Sportivate voldoende om het stokje met een gerust hart aan Stater door te geven!

Stater is vereerd dat zij het stokje mag overnemen van Sportivate. Stater heeft als organisatie steeds meer aandacht voor het in beweging krijgen van hun medewerkers en buurtgenoten. Volgend jaar start ook het Vitaliteitsprogramma binnen Stater en dit stokje is daar een mooi startpunt van. Dit programma bestaat uit onder andere een stappen challenge, hardlooptrainingen, verschillende masterclasses en tafeltennis en air hockey activiteiten.

Jaarlijks doen ze met een groep collega’s mee aan de Finance Run en onlangs hebben ze een tennistoernooi en padel clinic met één van hun klanten georganiseerd. Daarnaast hebben verschillende teams binnen Stater de afgelopen periode samen met Sportivate een aantal mooie team activiteiten gedaan, waarop ze enthousiaste reacties hebben ontvangen. Met het overnemen van het stokje krijgen ze nog meer motivatie om met ‘bewegen’ aan de slag te gaan.

Volgende maand wordt bekendgemaakt aan wie Stater het vitaliteitsstokje doorgeeft. Stater is na wethouder Ben van Koningsveld en Danny de Graaf van Sportivate de derde deelnemer in deze estafette. Lees hier meer over de vitaliteitsestafette.