Amabssadeurs team Marathon Amersfoort image description

Onze ambassadeurs

We zijn ontzettend blij met dit nieuwe, enthousiaste Marathon Amersfoort ambassadeursteam! Sinds januari is er een ambassadeursteam opgericht met inmiddels 12 leden.

Tijdens de start van de vitaliteitsmaand afslopen zondag 5 maart was een groot deel van het team aanwezig. Zij spelen in aanloop naar de 12e editie van Marathon Amersfoort op zondag 11 juni, maar ook tijdens het evenement een belangrijke rol.

Het diverse team bestaat uit een mix van partners, sponsors, en sportievelingen uit de omgeving van Amersfoort. Met dit opvallende team wil Marathon Amersfoort jou verleiden om in beweging te komen. Je gaat hen vast tegenkomen tijdens een van de beweegrondjes en andere activiteiten. Of je ziet ze een keer in het voorbijgaan, wanneer ze zelf aan het trainen zijn. En natuurlijk op 11 juni, want dan lopen of wandelen ze gezellig mee. Voor de meesten is Marathon Amersfoort ook het eerste hardloopevenement waar ze ooit aan deelnamen.

De ambassadeurs delen onderling de liefde voor het (hard)lopen en bewegen. De een op een sneller tempo dan de ander. Iedereen heeft zijn eigen verhaal wat sport voor hem of haar betekent. Dit geldt ook voor onze ambassadeurs. Een aantal van deze persoonlijke verhalen zal je de komende maanden wel tegenkomen op de website, in de media en onze social media.
Want samen brengen we Amersfoort in beweging.

Volg Running Roos op Instagram waar ze looptips en voedingstips geeft.