image description

Van de gebaande paadjes af

update – Trailrun zondag 22 januari

Er zijn twee groepen. Een van 23 kilometer met start om 10:00 uur en een groep van 17 kilometer die start om 10:30 uur. Deze tweede groep sluit dan aan op de eerste groep. Het is een social trail en we lopen als groep. Wil je liever langzamer of sneller, dan is dit prima. Deelname is op eigen risico. Haak je onderweg af, geef dit dan bij de organisatie aan.

De route kan je hier downloaden en in je horloge zetten. De route is namelijk niet gemarkeerd. Heb je geen horloge loop dan mee met een van de twee groepen.

Onderweg op 11 (en op 16 kilometer) is er een verzorgingspost bij Zonnegloren Parkeerplaats met water en banaan, en aan het eind is er voor de liefhebbers nog een flesje water.

De trail is een trainingsloop van Marathon Amersfoort in aanloop naar het evenement op zondag 11 juni. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend, inschrijven kan hier

De trail is geen evenement, maar een gezamenlijke social run. Let dus zelf op bij het oversteken en laat geen vuil achter in het bos. Dank voor je medewerking.

Van de gebaande paadjes af en onverhard lopen, oftewel trailen. Veelal met single tracks en heuveltjes om te bedwingen. Een ander verschil met hardlopen op de weg is dat bij trailrunning de beleving meer telt dan bijv. Tijd en tempo. Lekker in de natuur, meer rust en aandacht voor de mooie omgeving. Rondom Amersfoort is genoeg mooie natuur om dit te kunnen doen. Daarom organiseren we op zondag 22 januari vanaf 10:00 uur (i.p.v. eerder gecommuniceerde 29 januari) een trainingsloop in de vorm van een trail in de omgeving van Birkhoven, Amersfoort. Je hoeft voor deze route geen trailer te zijn of speciale trail schoenen te dragen. Deze loop is voor iedereen toegankelijk en makkelijk te volgen. De route is een mooie afwisseling van bos, zand, single tracks en een klein stukje verhard (circa 5 kilometer). De route vind je hier. Trail jij met ons mee? Deelname is gratis. * I.v.m. de organisatie ontvangen we graag je aanmelding via info@marathonamersfoort.nl

 

* Start en finishlocatie is bij Av Triathlon, Barchman Wuytierslaan 236, 3819 AC Amersfoort.

Let op: er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van het clubhuis. Zorg dat je geen bagage meeneemt, want er is geen garderobe.
Parkeren kan bijv. op de parkeerplaats Birkhoven.