PowerBar Official Supplier Amersfoort Marathon 2024

PowerBar Isoactive Lemon op de verzorgingsposten

De organisatie van de Amersfoort Marathon is een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense. Tijdens de Amersfoort Marathon krijgen
deelnemers langs het parcours PowerBar Isoactive sportdrank om de inspanning optimaal te volbrengen. NutriSense vormt een betrouwbare partner met een compleet en uitgebreid assortiment voor een duurzame samenwerking. Sinds het jaar 2000 is NutriSense exclusief distributeur van het sportvoedingsmerk PowerBar.

PowerBar Isoactive Lemon op de verzorgingsposten

Tijdens de Amersfoort Marathon wordt langs het parcours PowerBar Isoactive sportdrank in de smaak Lemon aangeboden. PowerBar Isoactive bevat mineralen én koolhydraten. Deze isotone sportdrank wordt eenvoudig opgenomen door jouw lichaam, waarmee het de ideale sportdrank is tijdens de inspanning.

Powerbar
PowerBar

Het belang van een juiste vochtbalans
Het is belangrijk dat je goed drinkt tijdens het hardlopen. Een goede vochtinname zorgt voor een betere opname van energie en een gelijkmatige lichaamstemperatuur, wat je prestatie bevordert. Tijdens het hardlopen verlies je door het transpireren zowel water als elektrolyten (mineralen), die hard nodig zijn voor het verbeteren van de vochtopname. Het is heel belangrijk jouw energieniveau op peil te brengen voordat je begint, maar ook om te zorgen dat je tijdens de inspanning voldoende energie bijtankt. Alleen water drinken is niet voldoende, pak daarom bij elke verzorgingspost langs het parcours een beker met PowerBar Isoactive en laat jouw resultaat niet aan het toeval over! Het is bovendien belangrijk om in de aanloop naar het event al tijdig te trainen met PowerBar Isoactive sportdrank. Zo kun je niet alleen wennen aan de smaak en het regelmatig innemen van vocht en elektrolyten, maar leert je lichaam ook zo efficiënt mogelijk de energie op te nemen waardoor je nog meer aan de PowerBar-boost hebt tijdens de Amersfoort Marathon. Heel veel succes met de voorbereidingen voor de Amersfoort Marathon 2024!

image description