Faciliteiten

PowerBar Isoactive onderweg

Onze partner PowerBar zorgt op verschillende plekken voor Isoactive sportdrank. Aan het Jan van Riebeeckpad is een “PowerZone” om jou als deelnemer een extra zetje in de rug te geven! Lees meer over Powerbar Isoactive Lemon ….

 

Eten en drinken finish

Op en rond het start- en finishgebied Eemplein (zie plattegrond) is volop gelegenheid om wat te eten en te drinken. Voor deelnemers is er na de finish direct een flesje AH-water (0,5 ltr) beschikbaar in de finishfuik.

Plattegrond start- en finishterrein Marathon Amersfoort
Plattegrond start- en finishterrein Marathon Amersfoort

 

 

EHBO

Bij elke verzorgingspost is een EHBO-post aanwezig en staan twee mobiele toiletten.

 

Toiletten

Op het start/finishterrein zijn voldoende toiletten aanwezig (zie plattegrond). Volg de aanwijzing op de bewegwijzering voor de exacte locatie.

 

Omkleden/Garderobe

Kleedruimte is boven het Lokaal, Oliemolenhof 90. In Zandfoort aan de Eem kun je je tas achterlaten en weer ophalen, uitsluitend op vertoon van je startnummer! Zandfoort, Eemlaan 100, op 50 meter van start/finish (zie plattegrond). Er zijn geen douches.

 

Albert Heijn en winkels

De winkels op het Eemplein, supermarkt Albert Heijn en onder meer Ekoplaza, zijn op zondag 11 juni 2023 gewoon open.

 

Verzorging onderweg

Bij de verzorgingsposten is EHBO aanwezig en staan mobiele toiletten. Op de parcourskaarten op onze website kunnen de precieze locaties van de verschillende verzorgingsposten gevonden worden.